torek, 20. november 2007

Možganostroj - 7. poglavje (nova obleka)

Albertino je zadovoljno ocenjeval novega Bathlačnika. Potrudil se je in zanj ponovno sešil celoten kostum, ki je dodatno poudarjal mladostno izpopolnjena ramena, raven trebuh in ravno prav zaokroženo popkovo votlinico. Prepričeval je Batkota, da bi si bilo mogoče dobro dati piercing v popek, seveda zgolj zaradi publicitete pri mlajših osebkih predvsem ženskega spola. Tako bi uvideli, da je pravzaprav eden izmed njih, čeprav je zdaj zrel Batman. In Albertino bi mu posebej prikrojil gornji del kostuma. Pravzaprav bi kostum izgledal bolj ali manj kot ženske dvodelne kopalke, vendar brez nepotrebnih vrvic in pentljic. Mogoče le dve pentlji iz karirastega blaga na bokih, da bi dopolnili njegovo sedaj že tako ali tako preveč popolno postavo.
Po tednu dni krojenja, šivanja, paranja in ponovnega šivanja je Bruce kar žarel v novi podobi. Albert mu je le še napudral nos, namazal trepalnice in z rahlim rožnatim rdečilom dodal življenje na lička.
»Ah, skoraj bi pozabil… Master Bruce, odstraniti še morava tvojega plastik-fantastik dvojnika.«
»Joj, pa res. Hihihi. Skoraj bi me zaneslo,« je z rdečo vrtnico v rokah Batman poplesaval po oguljeni preprogi v dnevni sobi in se samovšečno pasel nad podobo v ogledalu.
»Hm…dragi moj Albertini, nekaj mi še povej. Kaj misliš, bi si moral omisliti malo višje petke? Ne veeem…a?« se je pobožal po stegnu z vrtnico. Nagubal je čelo in si začel grizljati ustnico.
»Oh, daj no… potem te še slučajno zamenjajo z županovim sinom, tisto pomehkuženo žabo. Te tricentimetrske petke ti najbolj ustrezajo.«
»Prav.«
Batko si je vrgel še zadnji zaljubljeni pogled čez ramo v ogledalo in se odpravil proti batmobilu, ki je pridobil na rožnato pobarvani strehi in podvozju.
S poljubčkom na čelo ga je Albi posedel v avtomobil in poslal k županu. Kakor hitro se je batmobil zgubil v ovinku, je Albi v laboratoriju s posušeno ptičjo slino izzval reakcijo v možganostroju, da je le ta prenehal delovati. In to za zmeraj. Bati so v trenutku zarjaveli. Tudi plastik-fantastik dvojnik je v trenutku izginil. Pravi junak, bodoči lomilec mačjih src, pa se je, še ne vedoč za vse te stvari, mirno peljal k tečnemu in nadležnemu Jimmyju Sratschki.

0 komentarjev: